torsdag 7 maj 2009

Nu är det lugnt hos Weminas :)

Nu har alla kattungarna flyttat från mamma Sessie och Mia & Björn.

Pippi som nu heter Tetris har flyttat till S*Lakritskattens Cornish Rex i Östersund. Där har hon har fått en bästis som heter Shanti. Hon verkar trivas där :)

Pippi som nu heter Tetris bor i Östersund

Beano och Blues flyttade tillsammans till Västerås. Det känns nog tryggt att ha brorsan med sig!

Beano

Blues

Foton: S*Weminas


Fick en liten släng av dåligt samvete att det bara är Muffin som blev utan kattsällskap... men snabbt insåg jag att Muffin har fått tre nya syskon som han redan älskar :)


Muffin har ständigt koll var alla är. Nora ska inte tro att hon kan vara på sitt rum med stängd dörr... Muffin sätter sig utanför och jamar tills hon öppnar och släpper in honom!


Mufffin myser med Mark tills Mark somnar på kvällarna och Muffin hoppar upp i Siris famn när hon äter och försöker få i sig lite mat från hennes tallrik...

1 kommentar:

  1. Åh vad mycket roligt ni skriver om Muffin! Vad härligt att det går så bra. Han känner sig nog inte ensam. När alla jobbar och är i skolan tycker han nog det är skönt att vila lite för sig själv.

    Beano och Blues har inte flyttat ännu. I helgen så träffade Beano en humla och den stack honom så att kinden svullnade upp. Vi fick åka till veterinären för en kortison-spruta! I torsdags började plötsligt Blues få en svullnad på ena kinden. Utan att ha varit ute! Kanske har det legat en trött geting eller humla någonstans i huset? Nu får vi avvakta till det lägger sig.

    Vi har fått medicinen Betapred av vår veterinär. Den kan vara bra att ha hemma om katten blr biten av en orm eller stucken av geting eller humla. En katt kan svullna upp fort och få svårt att andas.

    SvaraRadera